16 Temmuz 2015

Görselin Hazzı


9 yorum:

  1. İnsan ne zeki bi varlık
    ama çok azı ölebiliyor yatağında
    ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem zeki hem bu kadar aptal olmasının bir sebebi olmalı diye avutuyorum bazen kendimi.

      Devamını merak ettim bu yazdığınızın, var mı?

      Sil
  2. Ne severim film repliklerini... cok etkilendim yine, cok tesekkür ederim.

    Ilk filmden (into the wild) daha gecenlerde film tavsiyelerimde bahsetmistim. Bir de o sondaki Schindlerin Listesi... ah o film yok mu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çook severim hem filmleri hem replikleri... Schindlerin Listesi, insan sadece ahh, diyor değil mi... :-((

      Selametle,

      Sil
  3. Ne yazık ki, ikisi hariç diğerlerini izleyemedim. "Ben senin babanım" gerçekten hiç unutamadığım, tüylerimi ürperten bir repliktir, Schnidler'in Listesi filmini de hiç unutamıyorum...:( yalnız gözlerim "Adım Bond, james Bond'u aradı:)))) Çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya bak ben de onu yazacaktım sen şimdi yazınca hatırladım:bizim filmlerinde deyince glüyorlar; yok efendim ben senin babanım nasıl replikmiş falan filan. Amerika yapınca on yılların repliği oluyor işte.Son film de 40milyar dolar hasılat bekleniyor. Türkiye'nin 2016 bütçesi 499.5 milyar TL, yaklaşık 165milyar dolar.:-)

      Sil
    2. E, ama söyleyen Darth Vader olunca...:))))))aslında dün akşam bununla ilgili fotoşoplu ve dublajlı komik video yapmak geldi tabii o teknik beceri bende sıfır:))şöyle ki; Dart Vader "I'm your father Luke" diyor. Ekrana bizim Yeşilçam tiplerinden artık küçük Emrah mı olur, Yumurcak mı? Gözleri yaşlı "N'ayır n'olamaz Allah'ım bu ne kötü bir kader" diyor:)))))

      A, deme yaa!!! Ama çok güzel yapıyorlar ben tüm filmleri izledim bunu henüz seyretmedim muhteşem oluyor gerçekten de...yalnız Han Solo ölecek diye okudum gerçekse fena ağlayacağım:))

      Sil
  4. Bir iki tanesi dışında hepsi de defalarca izlediğim filmler. Çok güzel :)

    YanıtlaSil