26 Mayıs 2011

Şikayet !

Sanılmasın ki artık bir şey yazılmıyor, yazılmayacak... Var, var taslakta, aklımda bekleyenler ama 'blogger' yine siler diye korkuyorum...İnsan belli yaşlardan sonra böyledir, bir kere ağzı yandımı bir daha kolay kaynar süt içmez. 'Blogger' 12 Mayıs tarihli, gerçekten çok özendiğim, bitirdiğimde " oldu galiba" dediğim ve şimdi bir paragraf ile oturtamadığım uzun mu uzun bir yazımı sildi!!! Başka bir deyişle yazım 'bloggerın' alt yapı çalışmaları sırasında silindi ve yardım sitelerine kaç kez yazmama rağmen geri döndürmediler ve artık cevapta vermiyorlar...Artık beklemiyorumda...Dolayısıyla da buradan devam edip etmemekte çok kararsızım...O yüzden de bloğun renklerini beğenmememe rağmen, değişiklik yapılacak yerler olmasına rağmen elim kolum kalkmıyor...Yeni bir yere taşınmaya bile halim yok, o kadar...Ve zamanımda yok...
Benden tavsiye, yazılarınızı  yedekleyin, ben öğrendim....
Bu 'bloggere' verdiğim bir şans, tolerans değildir. Sadece yorgunluğumdan faydalanıyor o kadar. Yoksa kızgın ve kırgınım artık...Benim gibi bu kadar az kırılan birini de kırabildi ya, yok başka diyeceğim...

11 yorum:

  1. İnsanın emeğinin bir anda silinmesi kolay kaldırılır bir şey değildir.
    Üzüldüm açıkçası

    YanıtlaSil
  2. sakın gitme Aze, bizimle bu aptal blogger da kaaal ;)

    YanıtlaSil
  3. Sorma...Şimdi sakinim bile...Ama hep gelir dedim, olmaz öyle şey dedim, bulurlar dedim, yok canım koskaca blogger dedim...Ama artık ümidimi kestim, o yüzden de yazdım. Öyle işte. Saol.

    YanıtlaSil
  4. :-) Sevgili Özgür Ceren, ne de güzel gülümsettin beni...
    Değil gitmek, insanın oturduğu yerden kalkası gelmez..Zaten mecalim yok.Her zaman yaptığımız gibi tedbirimizi kendimiz alacağız, kendimizi koruyacağız, yedekleme yapacağız :-)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,
    Bazı arkadaşların yazılarını RSS ten çekmeyi başardık ama sizin ki özet görünümde olduğu için sadece 400 karakter kadarı alınabiliyor. RSSte geriye dönüş olduğunu zannetmiyorum ama Kumanda paneli > Site İçerik Takibi > tümü şeklinde ayarlayarak RSS yayınlarınızı bir RSS programı vasıtasıyla kontrol eder misiniz? Olursa olur olmazsa da malesef demek lazım. (Yarışmak İstiyorum)

    YanıtlaSil
  6. Neden yazıyoruz ? Neden bir "blog" açtınız dedi bir "tanıdık" geçenlerde ; teknik bir kaç ayrıntı sıraladıktan sonra, "birine kızdım" dedim...Yanlıştı ama o an düzeltecek mecalim yoktu, yokmuş...Kendime kızmıştım... Kafka'nın "... bizler çoğunlukla iyi olduğumuz zaman susarız..." tümcesi, bazen çürütsemde genelde doğrudur bence de. Yazmak kimseyle ilgili değildir bu da doğrudur. İyi yazan (SADECE BU KADARI VAR)

    YanıtlaSil
  7. Malesef çekilemiyor. Yine 400 karakterle sınırlı. İsterseniz özet görünüme alın tekrar. Yurtdışı formunda konu halen tartışılıyor. Umarım sonuç alırsınız.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba,
    Açıkçası oldukça şaşırdım. Çok teşekkür ederim. Bu takip çok sevindirici...Buradan bulup, dönüyor olmanız çok güzel. Siz yardım hattından da oldukça detaylı dönüşlerle yardımcı olmuştunuz zaten.Ama bir sonuç olmadı maalesef dediğiniz gibi. Kumanda Panelinden dediğiniz ayarı "tümü" olarak değiştirdim ancak maalesef aşağıdaki yönlendirmeyi anlamıyorum, biraz daha detay verebilirseniz sevinirim, iş tanımınıza girmiyorsa ben de bulmaya çalışırım, teşekkür ederim.
    "RSS yayınlarınızı bir RSS programı vasıtasıyla kontrol eder misiniz?"

    YanıtlaSil
  9. Siz benden önce görüp yazmışınız bile...
    Peki, teşekkür ederim.
    Peki, google önbellekte çıkar mı ?

    YanıtlaSil
  10. Selamlar,
    İş tanımı demişsiniz de bende site sahibiyim sadece. Zaten forum bloggerların birbirine yardımı amaçlı kurulmuş. Bende vakit buldukça giriyorum. Diğer bazı arkadaşların bu yolla yazılarını kurtarabilmiştim. Sizi özet görünümünde olduğu için yapamamıştın. Ama aklımdaydı acaba tam görünüme alsak RSSte daha evvelde kaydı varmıdır şeklinde. Olmuyormuş bende yeni öğrendim. Bu arada konu halen yabancı formda tartışılıyor ama artık ilgi görmüyor. Çünkü bir kısım kullanıcı blog kumanda paneline oturum açamıyor ve bunla ilgileniyorlar. Ön bellek hakkında pek bir bilgim yok ama zannetmiyorum şimdiye çıkardı. Hani teselli değil ama ingilizce bloglarda çok daha fena durum. Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  11. :-) "Bazı arkadaşların yazılarını kurtarmayı başardık deyince" yardım hattından görevlisiniz diye düşündüm, pardon.
    O zaman tekrar çok teşekkür ederim. Evet, sanırım artık maalesef demek lazım.

    YanıtlaSil